Een hele dag en nacht…..

Het was weer even wennen. Om vier uur ’s nachts een klaarwakkere dochter die honger had. En om zeven uur ’s ochtends weer.  Plus Julia en Bo die naar school wilden. Viel niet tegen, maar ook niet mee. Gelukkig konden wij beide ’s middags nog een uurtje bijslapen.

Julia en Bo mochten trakteren op school en op de kinderopvang. Geen beschuitjes, maar lange vingers met roze muisjes.  Hoe het bevallen is weten we niet… daar praten onze kinderen niet over. Wel kwam Julia met een hele groot zelfgemaakte kaart met alle namen van haar klasgenootjes thuis. Het was een echte dagtaak.

Vandaag bestaat Evi ook in de bureaucratie. Ik heb haar bij Burgerzaken in Utrecht aangegeven. In ruil daarvoor een mooi rompertje van de gemeente Utrecht en de gelukwensen van Aleid.

Evi doet het erg goed. Ze is rustig. Huilt weinig en is vanavond voor het eerst na de voeding een half uur echt allert en wakker gebleven. Het badje vond ze geweldig. De beentjes meteen omhoog (door de stuit ligging). Afdrogen was minder. Brullen tot ze rood aanliep. Alles is vastgelegd op video. Leuk voor later op haar huwelijk 🙂

Het was ook de dag van de kraamtranen. Het heeft ook effect gehad. De klossen zijn onder het bed vandaan. Alie vond door de extra hoogte het vervelend om uit bed te komen en kreeg ze last van haar wond. En het speciaal aangeschafte voedingskussen is afgevoerd. Gewoon met normale kussens gaat het net zo makkelijk.

 
  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s


 • Laat hier je email adres achter om updates te ontvangen per mail.

  Voeg je bij 2 andere volgers

%d bloggers liken dit: