Evi , vijf dagen oud

We hebben de tweede nacht overleefd.  Ze heeft een stabiel ritme. Tussen de voedingen neemt ze ongeveer 3 -4 uur tijd. Dus wij werden wakker gemaakt om drie uur ’s nachts en om zes uur ’s ochtends.

Gisteren ben ik een ruime halve dag aan het werk geweest. Ik ben aanwezig geweest op de ambassadeursdag  van het MBO. Het was een goede sessie. Terwijl ik aan het werk ging heeft Evi de hielprik gekregen. Zij heeft geen kik gegeven. Zij sliep gewoon rustig door, terwijl er bloed van haar afgenomen werd. Tegenwoordig doen ze al een gehoortest na een dag of 5.  Evi’s gehoor is in orde. Dat is bij Bo ook zo, maar luisteren is een ander verhaal.

Ook met Alie gaat het iedere dag weer een stukje beter. De wond doet wel pijn, en ze moet -al hoewel dat lastig voor haar is- nog echt rust houden.

Ik heb samen met Bo en Julia de griepprik gehaald. Julia vond het prachtig. En stoer als zij is, ging zij zo zitten en reageerde niet op de prik. Bo vond het minder grappig en moest toch wel even huilen. Alhoewel de rozijntjes en het plaatje daarna veel goed maakten. En ik mocht uiteraard ook. En dat alles ter ere van Evi, die nog te jong is voor een eigen griepprik. Maar zij had zich ’s ochtend al lijdzaam laten prikken

 
  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s


 • Laat hier je email adres achter om updates te ontvangen per mail.

  Voeg je bij 2 andere volgers

%d bloggers liken dit: