Evi’s eerste volledige dag

Alie en Evi hebben goed geslapen. Wel wat korte slaapjes tussen de voedingen door. Evi vindt de nacht interessanter dan dan de dag en is ook veel actiever.

Bij het ontbijt vroeg Bo direct wanneer Evi naar huis zou komen. Een goed teken. Julia en Bo hadden beide een foto mee van zichzelf en Evi naar school. Vol trots hebben ze dat aan alle moeders laten zien, de juffrouw en natuurlijk de klas.

Nadat ik de kinderen op school gebracht had, ben ik naar het ziekenhuis gegaa. Gelukkig was Alie fysiek een stuk beter dan gisteren. Vandaag is het infuus eruit gegaan en mocht ze zelfs weer douchen. Evi drinkt goed. Slaapt veel (dat waren wij ook weer vergeten, hoeveel die babies eigenlijk slapen).  Af en toe heeft ze wat las van haar darmpjes.

Rond twee uur vertrokken om de geboortekaartjes op te halen, de kinderen bij hun speelkameraadjes te halen, snel langs huis om vervolgens naar zwemles te gaan. Gewone leven gaat ook door. En wat bleek in het zwembad. Julia mag afzwemmen voor haar diploma A. Op 5 december. Wat een heerlijke planning. Direct na zwemles met Julia en Bo naar ziekenhuis. Zij wilden ook graag hun zusje zien (en het Sinterklaasjournaal). Nog even patatjes met de kinderen gegeten.

Alle spullen in tassen gedaan. En er weer uitgehaald. Alie zou namelijk van kamer moeten verhuizen wegens grote drukte. Maar dat bleek achteraf niet meer nodig te zijn. En toen had ik alles al ingepakt. Met twee moeie kinderen in de auto om half negen naar huis. En daar moest toch echt het Sinterklaasjournaal van gisteren bekeken worden. Dat hadden ze door de geboorte van Evi niet kunnen zien. Lang leven Uitzending gemist!

 

 
  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s


 • Laat hier je email adres achter om updates te ontvangen per mail.

  Voeg je bij 2 andere volgers

%d bloggers liken dit: