Evi is geboren!

Vanochtend om 11:20 is onze  prachtige dochter Evi geboren.  Zij weegt 3682 gram.  Een grote bos zwart haar. En kan al aardig brullen. Met Alie is ook alles naar omstandigheden goed. De operatie was geen pretje. Wel snel… Na eerst 1,5 uur wachten waren we uiteindelijk aan de beurt.  Nadat  Alie aan alle apparaten en infusen gelegd was en de ruggenprik gekregen had, was Evi binnen 5 minuten geboren. Heel even bij haar moeder gelegd, terwijl zij gehecht werd.

Ik ben met Evi uit de OK naar de kraamkamer gegaan, terwijl Alie in de recovery room kon bijkomen. Een uurtje later was zij ook op de kamer en mocht eindelijk haar dochter echt in haar armen nemen.

Evi is alert en rustig. Veel slapen natuurlijk. Wij moeten erg wennen dat het allemaal zo klein weer is. Maar de routine van luiers verschonen zit er nog zonder probleem in.

Rond vier uur kwamen haar broertje Bo en zusje Julia op bezoek. Julia vond het helemaal geweldig. Ze vond Evi schattig. En toen ze Evi zelf mocht vasthouden, straalde ze. Bo vond het allemaal wat enger. Hij durfde eigenlijk zijn kleine zusje niet aan te raken. Maar vond haar wel erg lief. En natuurlijk ook een trotse opa en oma.

Daarna stortte Alie in van vermoeidheid. Bezoek in de avond afgebeld. En haar de verdere avond en nacht lekker laten slapen.

 

 

 
  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s


 • Laat hier je email adres achter om updates te ontvangen per mail.

  Voeg je bij 2 andere volgers

%d bloggers liken dit: